Privacy & cookie statement

De full-service recruitmentaanpak van Alias maakt dat organisaties succesvoller zijn in het aantrekken en behouden van de beste mensen. Alias gebruikt de kennis van haar klanten over het bedrijf en combineert dit met de eigen expertise in recruitment. Alias wil de beste mensen vinden; van begin tot eind, recruitment geregeld.

Alias vindt privacy belangrijk. In dit privacy statement geven wij daarom aan hoe wij met persoonsgegevens van zowel (potentiele) kandidaten (zoals naam, e-mailadres, cv data) als gegevens van (potentiele) klanten omgaan.


Algemene informatie

Wie is er verantwoordelijk voor jouw gegevens?

Alias Recruitment BV is een besloten vennootschap en is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw gegevens.

Rechtsgronden en doeleinden

Alias wil samen met jou het beste uit jou, jouw team en/of organisatie te halen. Om dit voor jou én met jou te bereiken gaan wij in sommige gevallen overeenkomsten met jou aan of vragen wij waar nodig specifieke toestemming. Wij gebruiken jouw gegevens om je te kunnen benaderen over vacatures en je te voorzien van informatie over de markt, onze diensten en ons bedrijf zodat je te allen tijde goed geïnformeerd bent. Daarnaast moeten wij ook gegevens verzamelen om onze administratieve verplichtingen af te handelen.

Externe partijen en jouw gegevens

We verkopen jouw gegevens nooit aan andere organisaties. Om onze doelen te bereiken maken wij soms gebruik van externe organisaties. Denk hierbij aan het ondersteunen bij assessments, nieuwsbrieven e.d. maar ook bijvoorbeeld voor de financiële afwikkeling. Hierbij verstrekken wij in een aantal gevallen (waar nodig) je gegevens aan externe partijen. Dit doen wij bijvoorbeeld voor de assessments en persoonlijkheidstesten (Eelloo), versturen van nieuwsbrieven (HelloDialog) en factuur- en betaalgegevens (Yoobi).

Deze partijen ontvangen alleen de informatie die nodig is om de diensten voor Alias uit te voeren. De externe partijen mogen de data niet voor andere doeleinden gebruiken. Gegevens die via cookies worden verzameld worden gedeeld met de partijen die deze cookies plaatsen (IMAAC).

Ook kan het zijn dat we door overheidsinstanties of andere partijen wettelijk worden verplicht om jouw gegevens af te staan. We delen dan alleen de strikt noodzakelijke gegevens. Uiteraard informeren wij jou wanneer dit gebeurt, tenzij dit juridisch verboden wordt.

Bescherming persoonsgegevens

Alias bewaart jouw gegevens niet langer dan nodig en indien van toepassing conform de wettelijke bewaartermijnen. Dit betekent in het algemeen dat alle financiële gegevens zeven jaar bewaard worden en dat jouw gegevens in onze applicaties bewaard worden totdat jouw toestemming hiervoor verandert. Wij vragen regelmatig hiernaar. Als je voor een specifiek gegevenselement wilt weten hoe lang wij dit bewaren kun je dit aan ons vragen door te mailen naar hallo@alias.works.

Voor het verkrijgen en bewaren van bepaalde gegevens werken we met verschillende applicaties. Om je privacy te waarborgen, zijn deze applicaties aan strenge regels gebonden.

Wij nemen de bescherming van jouw persoonsgegevens erg serieus. We nemen dan ook  strenge maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heb je het vermoeden dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik? Meld ons dit dan via hallo@alias.works zodat wij hier direct actie op kunnen nemen.

Gegevens inzien, wijzigen, verwijderen

Jij hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Mail jouw verzoek naar hallo@alias.works. Je krijgt binnen één week een reactie van ons.

Inzien

Alias is op dit moment bezig met de overgang naar een nieuwe online omgeving waarin jij als professional zelf al jouw gegevens kan inzien, wijzigen en verwijderen. De verwachting is dat jij jouw hele account kan beheren in oktober. Houd onze website in de gaten voor updates.

Toestemming intrekken of bezwaar maken

Je hebt ook het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Alias.

Gegevens verwijderen

Naast het intrekken van je eventuele toestemming of het maken van bezwaar, heb je ook het recht om een verzoek in te dienen om je verwerkte gegevens te laten verwijderen.

Recht op gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt ook het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit wil zeggen dat je bij ons een uittreksel van je gegevens in een leesbaar formaat (bijvoorbeeld in Excel) kunt opvragen, zodat je deze eenvoudig kunt doorsturen naar een andere partij.

Autoriteit Persoonsgegevens

Heb je uiteindelijk toch klachten over hoe wij met jouw persoonlijke gegevens omgaan? Dan wijzen wij je erop dat je altijd het recht hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder. Ga daarvoor naar de website van Autoriteit Persoonsgegevens (AP): www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.  Bezoek voor meer informatie over privacy in het algemeen ook deze website.

Vragen, feedback, opmerkingen

Meer weten? Vragen of opmerkingen? Mail naar hallo@alias.works of neem contact met ons op via 31(0)6-22090002.

We helpen je graag verder. Feedback waarderen wij enorm en is altijd meer dan welkom.

Adresgegevens en KvK nummer

Alias Recruitment B.V.
Jan van Galenstraat 335
1061 AZ Amsterdam West
KvK nummer: 6959868


Ons privacy statement bijwerken

We kunnen ons privacy statement en de manier van het verwerken van persoonsgegevens van tijd tot tijd her beoordelen, herzien, of wijzigen. We plaatsen de geüpdate versie op onze website en bij essentiële wijzigingen informeren we jou persoonlijk per e-mail. De herziene privacyverklaring is van kracht vanaf de datum van publicatie.

Laatste update privacy statement: 01 juni 2018


Social media

Alias maakt gebruik van social media om je op de hoogte te houden van onze diensten en om je een kijkje te geven binnen ons bedrijf. Je kan ons volgen op LinkedIn, Instagram, Twitter en Facebook. Een overzicht van onze social media kanalen vind je op onze website alias.works.

Aan het gebruik van social media zijn geen voorwaarden vanuit Alias verbonden. Je gaat akkoord met de voorwaarden van het social media platform.

Contact met Alias via social media

Als je via social media een vraag aan ons stelt, dan bewaren we dat bericht en je accountnaam, zodat we jou een reactie kunnen geven.

Het is mogelijk dat we je via Instagram benaderen om te vragen of we een foto van jou mogen gebruiken voor marketingdoeleinden. We nemen contact met je op als je een foto post en daarin (diensten van) Alias vermeldt door te taggen of het gebruik van een hashtag. Zonder jouw toestemming gebruiken we een foto nooit.


Website bezoek en cookies

Alias maakt op haar website Alias.works gebruik van cookies en andere technieken. Cookies zijn kleine informatiebestanden die bij een bezoek aan de website worden opgeslagen op het apparaat waarmee je onze website bezoekt, zoals een computer, tablet, smartphone of smartwatch. Waar we het hierna hebben over “cookies”, bedoelen we daarmee ook andere vergelijkbare technieken.

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Gebruik van permanente cookies

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Gebruik van sessie cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Gebruik van functionele cookies

Deze cookies stellen de website in staat om voor een betere functionaliteit en personalisatie te zorgen. Ze kunnen worden geplaatst door ons of door derde partijen wiens diensten wij op onze website hebben geïmplementeerd. Als je niet akkoord gaat met deze cookies, dan kan het zijn dat bepaalde of al deze diensten niet optimaal werken.

Tracking cookies van onszelf

Met jouw toestemming plaatsen wij een cookie op jouw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra je een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat je naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-

mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

Analytische Cookies: Google Analytics en Google Tag Manager

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de Analytics- en Tag Manager dienst. Wij gebruiken deze diensten om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics en Tag Manager informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. De gegevens worden 26 maanden bewaard door Google. Daarna wordt het geanonimiseerd.

Analytische Cookies: Hotjar

Wij gebruiken Hotjar om de behoeften van onze websitegebruikers beter te kunnen begrijpen en om deze service en ervaring beter te kunnen optimaliseren.

Hotjar is een technologiedienst die ons helpt de ervaringen van onze websitegebruikers beter te kunnen begrijpen (bv.: hoeveel tijd ze besteden op welke pagina’s, op welke links ze klikken, wat ze wel of niet interessant vinden, enz.) en dit zorgt ervoor dat wij een betere service kunnen verlenen en behouden. Hotjar maakt gebruik van cookies en andere technologieën om gegevens te kunnen verzamelen over het gedrag van onze websitegebruikers en de apparaten die zij gebruiken (IP adres per apparaat (dit is geheel anoniem), grootte van het beeldscherm per apparaat, het type apparaat (unique device identifier), browser informatie, geografische locatie (alleen het land), taalvoorkeur bij gebruik van onze website).

Hotjar slaat deze informatie op in een gepseudonimiseerd gebruikersprofiel. Zowel Hotjar als wij, zullen deze informatie nooit gebruiken om onze individuele websitegebruikers te identificeren of dit te matchen met andere gegevens van onze individuele websitegebruikers.

Voor meer details kan je terecht bij het privacybeleid van Hotjar door op deze link te klikken.

Je kan je afmelden van de creatie van een gebruikersprofiel, de gegevens die Hotjar heeft opgeslagen met betrekking tot jouw gebruik op onze website en Hotjar’s gebruik van de tracking cookies op andere websites, door op deze opt-out link te klikken.

Social Media Cookies: Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter buttons

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Instagram, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Meer informatie over cookies?

Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:

ICTRecht: Achtergrond Cookiewet
Consumentenbond: “Wat zijn cookies?
Consumentenbond: “Waarvoor dienen cookies?
Consumentenbond: “Cookies verwijderen
Consumentenbond: “Cookies uitschakelen
Your Online Choices: “A guide to online behavioural advertising””


WiFi netwerk

Tijdens een bezoek aan ons kantoor in Amsterdam West kan je gratis gebruikmaken van wifi. Zodra je bent ingelogd op ons wifinetwerk, worden er automatisch gegevens verzameld zoals het identificatienummer (MAC-adres) van jouw apparaat. Deze gegevens worden na een jaar verwijderd en gebruikt Alias alleen om eventueel misbruik te voorkomen. Mochten er illegale activiteiten plaatsvinden vanuit ons wifinetwerk, dan kunnen we de toegang van het apparaat waarmee je gebruikmaakt van ons wifinetwerk blokkeren.


Nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van alle nieuws binnen Alias, kan je je inschrijven voor de Alias nieuwsbrief via de tool van HelloDialog. We registreren dan je naam en e-mailadres. Je geeft hiermee toestemming om informatie aan jou te mailen over de markt en Alias.

Verwerking gegevens

De software van HelloDialog registreert automatisch interacties zoals het openen van-, en klikken in e-mails. Wij gebruiken deze gegevens alleen om de content van de nieuwsbrieven beter bij jou aan te laten sluiten. Het wordt niet voor andere doeleinden gebruikt. Klik- en opengedrag maken wij anoniem na 12 maanden. Alias kan daarna nog wel zien dat er geklikt is, maar niet door wie.  Het kan zijn dat wij in een nieuwsbrief om meer gegevens/ voorkeuren van jou vragen zodat wij relevantere en gepersonaliseerde sturen. Dit gebeurt alleen met jouw toestemming.

 Afmelden nieuwsbrief

Bij iedere Alias nieuwsbrief die je ontvangt zit een mogelijkheid om je weer af te melden. Let wel: HelloDialog bewaart e-mailadressen van verwijderde contacten nog wel in een aparte lijst. Hiermee voorkomen we dat we deze persoon onverhoopt nogmaals mailen, wanneer een import van een database met deze persoon erin gebruikt wordt voor een mailing. De rest van de data wordt verwijderd.

HelloDialog vertelt als betrouwbare partner

‘’1. Veiligheid staat hoog in ons vaandel: we hebben voortdurend aandacht voor de veiligheid van onze systemen, waarin jouw data wordt opgeslagen. In de AVG sectie van het Help & Service-gedeelte in de applicatie, plaatsen we documentatie die jou helpt aan de AVG-bepalingen te voldoen.

2. We werken met het Privacy Waarborgkeurmerk van de DDMA: hiermee tonen we aan dat we goed met privacy en persoonsgegevens omgaan. We hebben richtlijnen en procedures met betrekking tot veiligheid, waaraan alle medewerkers moeten voldoen.

3. Hellodialog werkt met een Data Protection Officer: deze houdt toezicht op naleving van de AVG door de gehele organisatie.

4. Al onze software en infrastructuur is in eigen beheer: we slaan de data op in Europa en houden zo zicht op onze eigen gegevens.’’

Door alle bovenstaande maatregelen is de kans op een datalek bijzonder klein. Mocht dit toch voorkomen, dan zullen wij direct contact met de betrokkenen opnemen, zodat zij aan verplichting tot melden van een datalek kunnen voldoen.


Alias events

Alias zal af en toe events organiseren. Organisatorisch is het dan voor ons van belang om te weten wie er deelnemen. We vragen in die gevallen daarom om het volgende:

  • Naam
  • E-mail
  • Telefoonnummer
  • Organisatienaam
  • Functienaam
  • Factuur- en betaalgegevens
  • Naam en e-mail eventuele introducés

Wij voorzien jou en jouw eventuele introducés van informatie over de tijd en plaats en sturen wij je vlak voor het evenement een reminder. Jouw gevraagde gegevens worden opgeslagen in onze eigen event module die ondersteunt wordt door ons CMS systeem van PixelIndustries en één jaar bewaart. De gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan het event.

Foto’s

Tijdens events maken wij foto’s voor onze social media kanalen (communicatie doeleinden). Wij informeren jou hier ter plekke over. Heb je bezwaar? Dan kan je dat bij de aanwezige eventmanager aangeven.


Contact

Iedere werkdag staan we klaar om jou te helpen en vragen te beantwoorden. Onze mensen kan je bereiken via de website en het contactformulier, email (hallo@alias.works) of telefoon (+31(0)6-22090002).

Afspraak maken

Wil je een gesprek met ons over onze diensten? Neem dan via de website en het contactformulier, via email of telefoon contact met ons op. Wij registreren dan je naam, telefoonnummer en e-mailadres om een afspraak in te plannen.

Staat er een afspraak ingepland? Dan slaan wij jouw gegevens op in onze database. Wij gebruiken deze gegevens om je op de hoogte te houden van wijzigingen in de afspraak. In het systeem hebben wij de mogelijkheid om aantekeningen bij te houden van het gesprek.

We bewaren jouw gegevens 1 jaar. Na deze termijn vragen wij jou toestemming om de gegevens te mogen bewaren.

Vraag of klacht

Als je een vraag of klacht hebt, hebben we een aantal gegevens van je nodig. Denk hierbij aan je naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere informatie die nodig is om je vraag of klacht in behandeling te nemen. We registreren deze gegevens in onze database en gebruiken deze informatie ook om je op de hoogte te houden van je vraag of klacht. Gaat jouw klacht over financiën? Dan hebben wij een bewaarplicht van 7 jaar. In andere gevallen bewaren we jouw klacht gedurende een periode noodzakelijk voor de afhandeling. Op die manier zijn wij jou beter van dienst, nu en in de toekomst.

De informatie die bij ons binnenkomt wordt geanalyseerd om inzicht te krijgen in de aard van de vragen en klachten en het proces eromheen. Vervolgens zetten wij de juiste acties uit om onze dienstverlening te verbeteren.


Jouw mening telt

Om te evalueren of wij de juiste middelen inzetten voor jou en organisaties is het mogelijk dat wij onderzoeken uitvoeren in de vorm van een online enquête. Dit doen wij via de tool HelloDialog. Deelname aan deze enquêtes zijn altijd vrijwillig. We voeren de onderzoeken anoniem uit, tenzij er een naam of andere contactinformatie wordt gevraagd. Het is jouw keuze of je dit invult of niet. Doe je dit niet? Dan zijn jouw uitkomsten anoniem. De totale uitkomsten worden altijd automatisch geanonimiseerd en voor communicatie doeleinden gebruikt. De gegevens bewaren wij één jaar.


Online profiel

BELANGRIJK NIEUWS

Alias is op dit moment bezig met de overgang naar een nieuwe online omgeving waarin jij als professional zelf al jouw gegevens kan inzien, wijzigen en verwijderen. De verwachting is dat jij jouw hele account kan beheren in november. Hou onze website in de gaten voor updates.

Huidige status online omgeving

Wanneer jij toestemming geeft om in ons systeem te komen worden jouw gegevens opgenomen in onze database. Je staat nu in ons systeem. Wat betekent dat voor jou?

  • Onze RPO recruiters kunnen je meenemen in de searches;
  • Je kan benaderd worden wanneer wij een passende vacature voor je vinden;
  • Na een jaar benaderen we je opnieuw om te vragen of je in ons systeem wil blijven staan.

E-mail verkeer

E-mails met persoonlijke gegevens, zoals een cv, worden naar verwachting in juli

geëncrypteerd en zijn daardoor extra beveiligd. Wij zijn op dit moment bezig met het uitzoeken van de juiste manier hiervoor. Houd onze website in de gaten voor updates.

Persoonlijkheidsvragenlijst

Wanneer je in een sollicitatieprocedure wordt meegenomen vragen wij jou om een persoonlijkheidsvragenlijst in te vullen via Eelloo. Omdat dit gevoelige persoonlijke informatie is vragen wij jou voor de test akkoord te gaan met het privacy statement van Eelloo. Zij bewaren de resultaten op hun servers zodat deze goed beschermd zijn én met gebruiksbepalingen.

Via de mail ontvang jij ook jouw resultaten. Ben je de documenten kwijt? Dan kan je deze altijd bij ons opvragen via hallo@alias.works.


Klanten

Alias verwerkt persoonsgegevens en bedrijfsgegevens wanneer er (potentieel) gebruik gemaakt wordt van onze diensten of omdat deze gegevens zelf aan ons verstrekt zijn. Deze gegevens worden gecombineerd in onze database met eventuele reeds eerder verkregen gegevens.

Hieronder vind je een overzicht van de gegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Contactgegevens
  • Bedrijfsnaam en bezoekadres
  • Postadres
  • Kvk nummer
  • BTW nummer
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een aanmeldformulier in te vullen of in correspondentie en telefonisch contact
  • Openbare data verkregen van internet en sociale profielen
  • Factuur- en betaalgegevens.

Deta’s

Voor het verwerken van de factuur- en betaalgegevens maken wij gebruik van de software van Yoobi. Onze accountants van Mill Finance gebruiken AccountView voor de administratie en betalingen.

Opdracht of overeenkomst

In het kader van een opdracht of overige overeenkomst vindt regelmatige uitwisseling van persoonsgegevens, met name van onze kandidaten en/of medewerkers, plaats. De opdrachtgever en Alias behandelen deze gegevens vertrouwelijk en volgens de AVG/GDPR en andere gelijke wet- en regelgeving. Als Alias (met goedkeuring van de kandidaat of medewerker) persoonsgegevens uitwisselt met een opdrachtgever wordt deze automatisch verantwoordelijk voor de desbetreffende gegevens. Tevens verplicht de opdrachtgever  zich om de gegevens te vernietigen van kandidaten die geen vervolg kennen in de procedure(s).

Assessments

Aan het begin van een traject is het belangrijk om inzicht te krijgen in het ontwikkelpotentieel. Wij zetten daarvoor hr assessments in. We gebruiken ons uitgebreide instrumentarium met online vragenlijsten en testen van Eelloo en Twynstra & Gudde.

Omdat dit gevoelige persoonlijke informatie is vragen wij jou voor de test akkoord te gaan met het privacy statement van Eelloo. Zij bewaren de resultaten op hun servers zodat deze goed beschermd én met gebruiksbepalingen.

Via de mail ontvang jij ook de resultaten. Ben je de documenten kwijt? Dan kan je deze altijd bij ons opvragen via hallo@alias.works .